Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه برای دوری از دلار آمریکا و کاهش تأثی تحریم‌های غربی از هند خواسته پول صادرات نفت به این کشور را با درهم امارات پرداخت کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روسیه از برخی مشتریان هندی خواسته پول صادرات نفت به این کشور را با درهم امارات پرداخت کنند. مسکو تلاش می‌کند جهت حفاظت در برابر تأثیرات تحریم‌های غربی از دلار آمریکا دور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آمریکا و متحدانش پس‌از حمله روسیه به اوکراین در اواخر فوریه تحریم‌های سختی علیه این کشور وضع کرده‌اند.

صورت‌حساب عرضه گاز به یکی از پالایشگاه‌های هندی که رویترز مشاهده کرده به دلار بوده، اما پرداخت آن به درهم صورت می‌گیرد.

شرکت بزرگ رزنفت روسیه صادرات نفت به‌هند را از طریق شرکت‌های اورست انرژی و کورال انرژی انجام می‌دهد. هند در حال حاضر دومین خریدار بزرگ نفت روسیه پس‌از چین است.

تحریم‌های غربی تمایل بسیاری از واردکنندگان نفت را نسبت‌به نفت روسیه پایین آورده و باعث کاهش شدید قیمت آن نسبت‌به سایر درجات نفتی شده‌است. به‌این‌ترتیب، پالایشگاه‌های هند که به‌ندرت نفت روسیه را به‌خاطر هزینه بالای حمل‌ونقل آن خریداری می‌کردند، حالا فرصتی برای خرید ارزان‌قیمت نفت این کشور نسبت‌به نفت برنت و خاورمیانه بدست آورده‌اند.

مسکو در ماه ژوئن برای دومین ماه پیاپی عربستان را پشت سر گذاشت و پس‌از عراق، دومین عرضه‌کننده بزرگ نفت به هند شد.

حداقل دو پالایشگاه هندی تا حالا پرداخت‌های خود را با درهم انجام داده‌اند.

این پرداخت‌ها از طریق مشرق بانک دوبی به گازپروم بانک روسیه انجام می‌شود.

امارات تلاش می‌کند نقش بی‌طرفی داشته باشد؛ بنابراین هیچ تحریمی علیه مسکو وضع نکرده‌است. پرداخت از طریق بانک امارات باعث ناظر نارضایتی بسیاری در غرب شده که عقیده دارند موضع امارات غیرقابل‌توجیه بوده و به سمت روسیه گرایش دارد.

سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد کشورش تلاش می‌کند استفاده از ارز‌های غیرغربی را برای تجارت با کشور‌هایی مانند هند افزایش دهد.

وزیر دارایی روسیه هم ماه گذشته اعلام کرده بود مسکو احتمالاً خرید ارز کشور‌های دوست را آغاز می‌کند و از این دارایی‌ها برای تحت تاثیر دادن نرخ تبادل دلار و یورو استفاده خواهد کرد تا مانع بالا رفتن ارزش آن‌ها در برابر روبل شود.

به‌نظر می‌رسد دبی به‌عنوان مرکز مالی و تجاری خلیج‌فارس به پناهگاهی برای ثروت روسیه تبدیل‌شده است.

بانک مرکزی هند هفته گذشته یک مکانیزم جدید برای پرداخت‌های بین‌المللی به روپیه معرفی کرد که احتمالاً راهی خواهد بود برای گسترش تجارت با کشور‌های تحت تحریم‌های غربی مثل روسیه و ایران.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هند روسیه صادرات نفت درهم امارات تحریم های غربی صادرات نفت نفت روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳

در گفتگوی ویژه خبری موضوع تنظیم بازار کالا‌های اساسی با مشارکت تشکل‌ها مورد بررسی قرار گرفت و آقای پیمان پاک قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی و آقای کاشانی رئیس اتحادیه سراسری تولیدکنندگان تخم مرغ به سوالاتی پاسخ دادند.

پیمان پاک گفت: وقتی عرضه از تقاضا فزونی بگیرد و اختلاف داشته باشد، تنظیم بازار محقق نمی‌شود، وقتی شما نتوانید تولید را تثبیت کنید و با هرگونه سیاست و فشاری نمی‌توان به ثبات و تعادل دست پیدا کنیم. کالای تخم مرغ در این زمینه یک نمونه است و ما طی سال گذشته رشد و رونق تولید داشتیم و در کنار آن برای افزایش عرضه باید به تولید کننده هم اطمینان بدهیم. ما در ۶ ماهه اول سال به دلیل افزایش دما کاهش مصرف را داریم و در شش ماهه دوم افزایش تقاضا داریم. برای تنظیم این موضوع، یک راه این بود که دولت با همراهی بخش خصوصی، برنامه ریزی کند مازاد عرضه را به بازار کشور‌های اطراف صادر کند.

در ادامه کاشانی گفت: سال ۱۴۰۰، واردکننده تخم مرغ بودیم و با حضور دولت جدید با واگذاری کلیه وظایف تولید و صادرات به تشکل ها، سال ۱۴۰۱، ۵۴ هزار تن و در سال ۱۴۰۲ رقم صادرات به ۱۳۷ هزار تن رسیده که این رقم بسیار قابل توجه است. هدفگذاری ما برای امسال ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تن صادرات است. ترکیه که کشور رقیب ما است، امسال نسبت به آنها تولید بهتری داشتیم. در سال ۱۳۹۹، ۹۰۰ هزار تن تولید تخم مرغ ما بوده، امسال این میزان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسیده است.

او افزود: در گذشته صادرات سنتی به عراق یا افغانستان داشتیم، اما اکنون به قطر، امارات، ترکمنستان و حتی در مقاطعی به پاکستان صادر کنیم. اولین محموله صادرات به روسیه نیز هفته آینده ارسال می‌شود. روسیه یکی از کشور‌هایی است که ضوابط بهداشتی سختی دارد، اما برای نخستین بار صادرات این کالا به روسیه انجام می‌شود. 

پیمان پاک در خصوص تامین نهاده گفت: ۷۰ درصد قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ در حوزه نهاده‌ها است در یک سال گذشته هدف وزارت جهاد این بوده که قیمت تمام شده تولید را کاهش دهد. از جمله نکات مهم در هزینه تمام شده تولید طیور، بخش نهاده هاست. نهاده‌ها امروز به صورت مدت دار و در یک بازه مشخص با ۲۰ تا ۳۰ درصد کمتر از نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار می‌گیرد. این الگو در تولید مرغ نیز اجرا خواهد شد. وقتی مرغدار بداند که برای شش ماه آینده، نهاده دارد، افزایش تولید اتفاق می‌افتد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • درآمد ترکمنستان از فروش گاز به چین از روسیه بیشتر شد
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • درخواست رسیدگی به ایفای تعهدات ارزی تا پایان اردیبهشت ماه تمدید شد